chinese-kruiden-rosmalen
Praktijk voor Iokai Meridiaan Shiatsu Rosmalen, Klassieke Acupunctuur en Chinese Kruidentherapie

Chinese kruiden

 

De Chinese kruidentherapie (ook wel Chinese fytotherapie genoemd) is al vele duizenden jaren oud. Dat wil niet zeggen dat het geen moderne toepassingen kent. Tot op de dag van vandaag wordt er in China nog steeds onderzoek gedaan naar de toepassing van kruiden en kruidenpreparaten.
Anders dan bij westerse medicijnen die symptomen bestrijden zijn Chinese kruiden gericht op herstel van de juiste Yin Yang balans. De symptomatische klachten die het gevolg waren van de verstoring zullen daardoor verdwijnen en niet meer terugkomen als de therapie effectief is.

 

Kruiden en Acupunctuur

In het westen krijgen we in de moderne praktijk steeds meer te maken met klachten waarbij het inzetten van Chinese kruiden, naast shiatsu of acupunctuur, gewenst is. Denk bijvoorbeeld aan huidaandoeningen (acne, eczeem, psoriasis), ondersteuning IVF, burnout, fibromyalgie, ME, MS, migraine, psychische klachten, insomnia, constipatie, PMS en menopauzale klachten.

Voor deze klachten geeft de kruidentherapie een zeer belangrijke ondersteuning.
In onze praktijk wordt uitsluitend gewerkt met tabletten van enkelvoudige kruiden of kruidenformules van het topmerk Green Nature dat in de EEG geïmporteerd wordt door Medboom BV te Amsterdam, deze zijn zeer goed en voordelig, bovendien gemakkelijk in te nemen. Dit altijd in combinatie met shiatsu en acupunctuurbehandeling. Dit is voor de klant een veilige, effectieve en voordelige aanpak. De kruidenformules zelf worden immers helaas niet vergoed onder de basis of aanvullende verzekering.

 

Neem contact op met de Praktijk voor Iokai Shiatsu, Acupunctuur en Kruiden

Breng uw energie weer in balans en verlos uzelf van uw klachten. Maak een afspraak met Louis van Hooft voor een shiatsu- of acupunctuurbehandeling bij de Praktijk voor Iokai Shiatsu, Acupunctuur en Kruiden in Rosmalen, gemeente
‘s-Hertogenbosch.

Wilt u meer weten over Iokai shiatsu? Bel 0614635477 of stuur een bericht via het contactformulier. Snelle afspraken voor behandelingen kunt u via onderstaande knop ook direct zelf regelen via onze Treatwell agenda.

Praktijk Iokai Shiatsu, acupunctuur en kruiden
Karel Ensinckstraat 40E
5246GM Rosmalen

Contactgegevens
T: 073 – 521 8900 Antwoordapparaat
M: 06 – 14 63 54 77
praktijk.iokai-shiatsu@kpnplanet.nl